De weg naar een inspirerend en mensgericht HR-beleid

Drive HR is dé perfecte HR-partner voor elke organisatie die een inspirerend en mensgericht HR-beleid wil voeren, gericht op resultaten en impact. Bij Drive HR staan talent, groei en werkgeluk centraal. Verhoog de betrokkenheid en productiviteit van je medewerkers én vergroot zo het succes van je organisatie.

Team Drive HR

Eline Vochten

Junior HR Analytics Consultant

eline.vochten@dixonhr.be

Anja Van Heukelom

People & Organization Development Manager

anja.vanheukelom@dixonhr.be

Wat wij belangrijk vinden

Data

Wij geloven in de kracht van data en daarom zijn al onze producten wetenschappelijk onderbouwd. We verwerken onze data op een statistisch verantwoorde wijze, waardoor we met deze waardevolle informatie zeer gericht aan de slag kunnen gaan.

Co-creatie

Wij kiezen resoluut voor een actief partnership. Co-creatie is voor ons essentieel om een duurzaam resultaat te bereiken bij onze partners. Uiteraard kan je rekenen op onze expertise en eerlijke feedback in iedere stap van het traject.

Impact

Met onze focus op people development creëren we impact. Geen loze beloftes, maar echte resultaten. We definiëren samen concrete, haalbare en meetbare acties én volgen van dichtbij op zodat we return on investment kunnen garanderen.